• Összes
  • Iskolai tablók és óvodai sorozatok

Az iskolai fotózást minden évben érdemes beiktatni!

Sajnos gyakran előfordul, hogy egy iskolában nem készülnek igazán jó minőségű fényképek a gyerekekről, mert még az osztályfényképezést is az intézmény valamelyik dolgozójára bízzák rá. Ez azonban nem jó megoldás, ha csak nem rendelkezik az adott dolgozó professzionális felszereléssel és tapasztalattal a gyerekek fotózása terén. Egy profi iskolai fotózást érdemes minden évben beiktatni, hiszen a gyerekek ilyenkor nagyon sokat változnak, és utólag, a képeket nézve látszik igazán, hogy mennyit fejlődtek egy év alatt.

Az iskolai fotózás során lehetőség van osztályképeket is készíteni, valamint egyéni portrékat a kicsikről. Népszerűek ugyanakkor a barátos, barátnős fényképek is, ezek főként a gyerekeknek fontosak. Az iskolai fotózás során készült portrék később nagyszerű meglepetések lehetnek karácsonyra a nagyszülőknek, rokonoknak.

Fordulj hozzánk bizalommal, egyeztessünk időpontot még ma az iskolai fotózásra! Válaszd a profi képeket, a gyerekek és a szülők örömére!


Miért válassz minket az iskolai fotózáshoz?

Manapság több vállalkozás is foglalkozik iskolai fotózással, így az intézményvezetők igencsak gazdag kínálatból választhatnak fotóst. Ha Te olyan szakembert keresel, aki nem csupán a fényképek minőségére ad, hanem arról is gondoskodik, hogy a gyerekek feloldódjanak a fotózáshoz, nem kell tovább kutatnod, ugyanis jó helyen jársz!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sok gyermek feszeng az iskolai fotózásokon, mert ismeretlen számukra még a helyzet, figyelmet fordítunk arra is, hogy feloldjuk a fiatal tanulókat. Az, hogy jól érzi magát egy gyermek az iskolai fotózáson, hozzájárul a végeredmény kiváló minőségéhez, hiszen így valóban vidám gyermek nézhet vissza a fényképről.

Az iskolai fotózáshoz is professzionális felszerelést használunk. Igyekszünk alkalmazkodni a rövid határidőkhöz, így a szülőknek nem kell sokat várniuk arra, hogy ők is megtekinthessék a kész képeket.

Ha jó hangulatú iskolai fotózást szeretnél biztosítani az intézményben, válassz bennünket! Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és vedd igénybe iskolai fotózással kapcsolatos szolgáltatásunkat!


Óvodai fotózáshoz válassz minket, nem bánod meg!

Fényképészt keresel óvodai fotózáshoz, akire rábízhatod az egész csoport megörökítését? A Bakony Stúdió ilyen jellegű megbízásokat is vállal, ennek megfelelően már kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren is.

Szívesen fotózunk az intézmény helyszínén és készítünk olyan klasszikus óvodai fotókat, ahol a gyerekek az iskola párban ülve néznek a kamerába tankönyvekkel és ceruzával a kezükben. Az iskolán kívül stúdióban is készülhetnek a fotók, ahol bevilágított térben, kiválasztott háttér előtt profi fotók születnek. Viszont nyitottak vagyunk egyéb megoldásokra is, meghallgatjuk az ötleteket és a kívánságokat, és a lehetőségekhez mérten akár egy kreatív óvodai fotózást is tudunk kivitelezni.

Rendelj profi fotózást akár az egész óvoda számára, és készíttess olyan fotókat, amire a szülők büszkék lehetnek, és amit a gyerekek örömmel mutatnak meg másoknak! Az óvodáskor mérföldkő a gyerekek életében, amit mindenképpen meg kell örökíteni.

Színvonalas óvodai fotózáshoz keresd fel stúdiónkat, és kérj árajánlatot tőlünk a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!