jegyes fotózásGyakran tapasztaljuk, hogy sok pár egy kicsit tart az esküvői fényképezéstől. Utólag szerencsére mindig azt mondják, hogy felesleges volt félni, mert gyönyörű képek lettek és jól is érezték magukat a fotózáson. Azonban van egy jó alkalom arra, hogy előre egy kicsit „kipróbáljátok” magatokat a kamera előtt, mégpedig a jegyes fotózás.

A jegyes fotózás menete hasonló az esküvői fényképezéshez. Azt szoktuk javasolni, hogy egy rátok jellemező stílusú ruhába öltözzetek, amiben jól érzitek magatokat. A jegyes fotózás során természetes hatású képek készülnek, igyekszünk elkapni a legszebb pillanatokat. Ezt egyfajta bemelegítésnek is tekinthetitek az esküvői fotózásra, hogy akkor már ne izguljatok annyira, hanem élvezni tudjátok. A jegyes fotózáson jobban megismeritek egymást a fotóssal is, így még könnyebben adjátok majd önmagatokat a kamera előtt.

Amennyiben kérdésetek lenne a jegyes fotózással kapcsolatban vagy időpontot szeretnétek egyeztetni, bátran keressetek fel minket!

Filled Under : Egyéb

esküvői fotózásA párok részéről gyakran felmerül a kérdés, hogy mikorra célszerű beidőzíteni az esküvői fotózást. Előfordul, hogy a sűrű program miatt nem lehet variálni, ilyen esetben természetesen nincs mit tenni, és az adott időből kell kihozni a lehető legjobbat. Nézzük, hogyan érdemes gazdálkodni az idővel, ha még van választási lehetőség!

Először is fontos, hogy szánjatok elég időt az esküvői fotózásra. Legyen legalább egy óra, de ha még többet szántok rá, az sem baj. Annál több szép kép készül majd rólatok és lesz miből válogatni. Ne feledkezzetek el az utazási idővel sem számolni, ha a fotózás külön helyszínen történik! A napszakokat tekintve a reggeli vagy a késő délutáni órák a legjobbak. Ekkor a legszebbek a fények, ilyenkor egészen különleges hangulatú képek készíthetők.

Gyakori az is, hogy az esküvői fotózás nem egy napon van a ceremóniával, ez azért szerencsés, mert így nem kell rohanni és Ti is sokkal nyugodtabbak, felszabadultabbak lesztek, valamint könnyebben lehet alkalmazkodni az időjáráshoz is.

Forduljatok hozzánk bizalommal az esküvői fotózással kapcsolatban, és bízzátok profi munkatársainkra a nagy nap megörökítését!

Filled Under : Egyéb

esküvői ruhákEgy esküvő rengeteg előkészületet igényel. Számos döntést kell meghoznia a párnak, illetve külön-külön is a feleknek. Az egész ceremónián fontos szerepet játszik például az öltözék, amit jó előre érdemes kiválasztani és lefoglalni. Szalonunk széles választékban kínál esküvői ruhákat, így érdemes minket felkeresned, amennyiben még nem találtad meg álmaid ruháját.

Nálunk minden menyasszony megtalálja a neki tetsző darabot. Sokféle stílusban és kialakításban kínálunk esküvői ruhákat, melyeket természetesen bátran fel is lehet próbálni. Legyen bármilyen is az alkatod, ha felkeresel minket, megtaláljuk azt, amelyik olyan lesz, mintha rádöntötték volna! Kínálatunkban nem csak esküvői ruhák állnak rendelkezésre, hanem menyecske és koszorúslány ruhák is.

Készülsz a nagy napra? Még nem találtad meg a tökéletes ruhát? Fordulj hozzánk bizalommal, tekintsd meg esküvői ruháinkat, és válogass kedvedre! Nagy választékkal, divatos kiegészítőkkel és kedvező árakkal várunk!

Filled Under : Egyéb

esküvői videó készítésAz esküvő egy életre szóló döntés megpecsételése és mesés élmény egyben; olyasmi, amit a házaspár nem csak egyszer szeretne átélni, de a menyegzőn készült esküvői videóval bármikor újra ott lehetnek. A fényképek megörökítik a pillanatot, de az esküvői videó készítéssel vissza lehet adni a történéseket, így teljes egészében újra lehet élni később a nagy napot!

 A pár elképzelése alapján felvétel készül mindazokról a jelentéssel bíró pillanatokról, amik örökre bevésődnek az emlékezetükbe; mindazokról a meghitt, megható, különleges, vagy éppen kacagtató percekről, amik az esküvőt olyan csodálatossá teszik. A készülődés izgatott pillanatai, az igen elhangzása, a torta felszerelése, a boldog első tánc; mennyivel más ezeket az elkészített esküvői videóról visszanézni, mint kizárólag fotókról!

Keressetek fel minket bizalommal, és rendeljetek a nagy napra esküvői fotózást, illetve esküvői videó készítést is! Érdemes mindkettőben gondolkodni, mert a későbbiekben sem fogjátok megbánni! A részleteket beszéljük meg elérhetőségeinken, illetve személyesen!

Filled Under : Egyéb

2019-ben sem tétlenkedünk.

Alig pihentük ki magunkat a karácsonyi fotózások után, már esküvő kiállításokra készülünk gőzerővel.

2019. január 19-20-án Győrben találtok meg bennünket a Zichy Palotában, ahol megnézhetitek munkáinkat és személyesen is találkozhattok velünk. Akciókkal és ajándékokkal készülünk minden érdeklődőnek.

2019. február 2-3-án Veszprémben leszünk az Agóra Művelődési Központban, ahol a fotókon és filmezésen kívül már a 2019-es Morilee by Madeline Gardner ruhákat is megtekinthetitek és próbálhattok, foglalhattok is nálunk.

Miért bízzátok profikra az esküvői fotózást?

Vitathatatlan, hogy egy pár életében az esküvő rendkívül fontos esemény, hiszen ezzel hivatalosan is megpecsételik szerelmüket. Mivel ennyire jelentőségteljes napról van szó, természetes, hogy szeretnék megörökíteni az utókor számára a legszebb pillanatokat. Azonban sokan azt gondolják, hogy az ünnepséget hitelesen visszaadni csakis a videófeltévételek tudják. Ha profikra bízzátok az esküvői fotózást, legalább ugyanolyan pontosan kapjátok vissza az eseményt, mintha mozgóképek lennének!

Egy tapasztalt, jó látásmóddal rendelkező szakember egy kicsivel sem ad vissza kevesebbet a ceremóniából, hiszen tisztában van azzal, hogy az esküvői fotózás kapcsán mit várnak tőle a szerelmesek. Folyamatosan résen van és nemcsak a beállított fotókat helyezi előtérbe, hanem a spontán pillanatokat is, hiszen utóbbiak esetében születnek a legtökéletesebb fényképek.

Mi pontosan így dolgozunk, így garantáltan elégedettek lesztek az esküvői fotózás végeredményével. Az esküvőtök ugyanolyan fontos számunkra, mint Nektek, ezért csakis a maximumot nyújtjuk a fényképeket illetően. Ha szeretnének igénybe venni szolgáltatásunkat, keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Filled Under : Egyéb