Készülünk a kiállításokra

2019-ben sem tétlenkedünk.

Alig pihentük ki magunkat a karácsonyi fotózások után, már esküvő kiállításokra készülünk gőzerővel.

2019. január 19-20-án Győrben találtok meg bennünket a Zichy Palotában, ahol megnézhetitek munkáinkat és személyesen is találkozhattok velünk. Akciókkal és ajándékokkal készülünk minden érdeklődőnek.

2019. február 2-3-án Veszprémben leszünk az Agóra Művelődési Központban, ahol a fotókon és filmezésen kívül már a 2019-es Morilee by Madeline Gardner ruhákat is megtekinthetitek és próbálhattok, foglalhattok is nálunk.

Miért bízzátok profikra az esküvői fotózást?

Vitathatatlan, hogy egy pár életében az esküvő rendkívül fontos esemény, hiszen ezzel hivatalosan is megpecsételik szerelmüket. Mivel ennyire jelentőségteljes napról van szó, természetes, hogy szeretnék megörökíteni az utókor számára a legszebb pillanatokat. Azonban sokan azt gondolják, hogy az ünnepséget hitelesen visszaadni csakis a videófeltévételek tudják. Ha profikra bízzátok az esküvői fotózást, legalább ugyanolyan pontosan kapjátok vissza az eseményt, mintha mozgóképek lennének!

Egy tapasztalt, jó látásmóddal rendelkező szakember egy kicsivel sem ad vissza kevesebbet a ceremóniából, hiszen tisztában van azzal, hogy az esküvői fotózás kapcsán mit várnak tőle a szerelmesek. Folyamatosan résen van és nemcsak a beállított fotókat helyezi előtérbe, hanem a spontán pillanatokat is, hiszen utóbbiak esetében születnek a legtökéletesebb fényképek.

Mi pontosan így dolgozunk, így garantáltan elégedettek lesztek az esküvői fotózás végeredményével. Az esküvőtök ugyanolyan fontos számunkra, mint Nektek, ezért csakis a maximumot nyújtjuk a fényképeket illetően. Ha szeretnének igénybe venni szolgáltatásunkat, keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Filled Under : Egyéb